FESTA MAJOR 2021

El dia 5 de juny es va celebrar la “xerinola” de la Canya, que s’havia posposat pel mal temps. Aquesta vegada no va ploure, tot i les mesures restrictives del moment es van tirar endavant els actes programats . L’afluència de gent va ser menys de l’esperada. Des de la comissió es vol agraïr a tothom qui va participar i col.laborar.

Maig 21

Sabem en quina situació sanitària ens trobem, però tenim ganes de poder celebrar la nostra Festa Major encara que sigui amb molta cura i prenent totes les mesures de seguretat per la prevenció de la COVID-19. Per això us presentem el nostre programa:

Degut a la previsió de plujes per al dia 1 de maig, la festa queda postposada per al dia 5 de juny. Estarem pendents de les mesures restrictives pel que fa a la COVID-19 (que actualment ens diu que NO es podrà fer el dinar anunciat al programa).