Resum Festa Major 2023

Aquest passat cap de setmana, es va celebrar la festa major de La Canya ,  han estat 4 dies plens d’actes per a totes les edats. Es va començar amb un espectacle pirotècnic, el pregó va anar a càrrec d’en BALTA perruquer (en Matxaca) que entre altres vivències va destacar els inicis de la festa dels St. Fermins que es celebren al juliol a la Canya.
La tradicional trabucada, audició de sardanes, sopar popular, nit de festa dels 80, festa infantil , concert de festa major …són actes que s’han pogut gaudir.
A destacar que aquest any i dins la trobada Gegantera, s’ha donat a conèixer un gegant, en JAPOT que s’afegeix al grup dels gegantons de La Canya , el nom va ser escollit pels assistents al pregó i al sopar . 
Aquesta vegada tot i haver d’anul.lar l’acte del Festival de Colors per motiu de la pluja, podem dir que no ha deslluït la festa perquè ha estat molt benvinguda.
Al ball de final de festa varem estar acompanyats per hereus i pubilles de diferents comarques del país encapçalat per la Pubilla de Catalunya . 

L’Isaac Martí  de 20 anys, estudiant d’Enginyeria Informàtica  i Maria Casals, estudiant de comunicació de 21 anys,  han estat escollits nou hereu I pubilla de la Canya.
A tots els actes hi va haver molta participació. La Comissió agraeix l’assistència i col·laboració a tothom i ja està pensant en la festa del proper any.

ResponReenvia