Resum Festa Major 2024

Aquests darrers dies, es va celebrar la festa major de La Canya ,  han estat uns dies plens d’actes per a totes les edats. Es va començar amb un espectacle pirotècnic, el pregó va anar a càrrec de MARTÍ COMAMALA I ANNA JUANOLA (joves impulsors dels Gegantons i trobades geganteres de la Canya).

Hem pogut gaudir dels actes següents: La tradicional trabucada, festa infantil, sopar popular amb actuació d’en Miquel del Roig, tarda d’humor amb Joan Pera i el dimecres dia 1 concert de festa major amb la Selvatana on es van escollir l’hereu i la pubilla d’enguany: Martí Gayolà  i Laia Comamala.

El dissabte dia 4 de maig es va donar per finalitzada la festa amb la trobada gegantera. A tots els actes hi ha hagut molta participació.

 La Comissió agraeix l’assistència i col·laboració a tothom i ja està pensant en la festa del proper any.