4 de maig 2019

Enllaç a la noticia de nació digital

 

Enguany s’ha tornat a celebrar la Festa Major de la Canya per 52a vegada. La novetat és que hi  ha hagut renovació de càrrecs després de 24 anys amb la mateixa junta. 

La festa   va començar amb un espectacle pirotècnic i seguidament el pregó a càrrec de FLORA VENTOLÀ. Ens va fer un recorregut històric repassant  el poble de la Canya (i pobles veïns) des de segles passats fins a l’actualitat, mitjançant  diferents citacions de publicacions i llibres.

El dissabte es va fer per segona vegada el “Festival de colors”, hi van poder participar des dels més petits als més grans. Com cada any s’ha pogut gaudir d’altres actes típics de la festa com: Trobada gegantera,  sardanes,  festa infantil , ball de nit , tarda d’ humor (amb la peculiaritat que hi van participar persones del poble)…

L’hereu i la pubilla escollits en el tradicional concert i ball de Festa Major celebrat el dimecres 1 de maig van ser:  NIL DOMENECH QUINTANA de 22 anys i estudiant de Psicologia i LAURA CRUAÑAS JOSÉ de 21 anys i també estudiant de Psicologia.

Hi ha hagut molta participació a tots els actes. Agraïm a tothom la seva assistència i col.laboració.

La Comissió.