Suspensió actes Pela-Canyes 2020

Benvolgut/a soci/a Pela –Canyes,

Primer de tot, desitgem que tots vosaltres us trobeu bé de salut i puguem superar aquesta crisi el més aviat millor.

El canvi a les nostres vides que ha provocat el COVID-19, així com les corresponents mesures que ha impulsat el Govern Espanyol, ens han afectat a tots, i a la Comissió de Festes de La Canya també ho hem patit. Com recordaràs, ja vam haver de suspendre la nostra Festa Major, i tot i que la situació està millorant dia rere dia, encara no ens trobem en la normalitat que tots desitjaríem.

Per aquest motiu, des de la Comissió de Festes de La Canya volem informar-te que hem decidit suspendre la quota de Pela-Canyes per a aquest any 2020. Considerem que si no podem organitzar la Festa Major, així com altres actes que duem a terme al llarg de l’any, no ens correspon cobrar la quota de soci/a anual.

També aprofitem per a comunicar-te que durant el que resta de 2020 i fins a la Festa Major de 2021 no realitzarem més sortejos Pela-Canyes relacionats amb els números de l’ONCE de cada final de mes.

D’altra banda, com bé sabràs, som una associació sense ànim de lucre, però que ha de fer front a diverses despeses al llarg de l’any, pel que volem facilitar-te el nostre número de compte per si consideres adient donar-nos un cop de mà. Qualsevol ajuda serà molt agraïda!

BBVA: ES76 0182 3212 8202 0155 1129

Per últim, et comuniquem que gràcies a la implicació desinteressada d’un veí del poble, i durant aquests dies de confinament, s’està actualitzant la pàgina web de La Comissió de Festes (www.festeslacanya.com). En breu estarà operativa, i et convidem a visitar-la!

Una abraçada i fins aviat!

La Junta Directiva