som joves incívics

SOM JOVES INCÍVICS

Ens ho vam passar tan bé!!!

El dissabte 29 d’agost, com que no sabíem què fer, vam entrar al LOCAL SOCIAL del poble de la Canya a DESTROSSAR-LO. Aquest LOCAL només serveix per  fer actes/activitats per als  ciutadans cívics   (nens-es, pares-mares, avis-àvies…), actes o activitats que no serveixen per a res i no ens agraden, el que mola és fer actes vandàlics.

El local   es va construir amb l’esforç i la il·lusió del jovent voluntari de la canya de fa uns quants anys. Que avorrits que eren abans!! No sabien divertir-se com nosaltres, és molt millor DESTROSSAR que construir. Llàstima que no hi trobéssim res,  teníem entès que en aquests llocs  s’hi podia trobar una caixa forta plena de diners i joies.

Va molar tant!!! Esbotzar les portes una per una, n’hi havia unes quantes…, buidar el congelador i llençar el gel. Vam descobrir què passava si s’obrien els extintors per apagar foc, total!! com que no serveixen mai per a res…

Ens ho vam passar tan bé DESTROSSANT un espai que no és nostre, que és de tot el poble!!!

Va ser molt més divertit DESTROSSAR les coses alienes que les de casa nostra, a casa NO en sabem.  Va ser molt més divertit que jugar a futbol,  a la play, o a l’ordinador, fer esport…  

I ara resulta que s’haurà d’arreglar, els nostres pares estaran contents de contribuir mitjançant el pagament dels seus impostos.

Signat: JOVES INCÍVICS

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Si algú té coneixement d’alguna cosa referent a aquest lamentable incident agrairíem  ho comuniqués  al mòbil 671 70 95 53, al mail: comissiodefesteslacanya@gmail.com o bé a algun membre de la comissió.

Setembre 2020