2 de maig 2018

Aquest any vam començar la festa amb un espectacle pirotècnic i seguidament  el pregò a càrrec d’en NIL , on entre altres coses ens va explicar els valors i el tarannà del poble de La Canya i la seva gent.

Com a novetat vàrem incorporar a la Festa el “ Festival de Colors “ un acte ple de colors on varen poder-ne disfrutar petits i grans.Hem pogut gaudir de Trobada gegantera,  sardanes,  festa infantil , ball de nit (molt civic), tarda d’ humor ,  exposició de fotos relaciones amb el poble, partits de futbol…..

La festa es va acabar amb el tradicional concert i ball de Festa Major  on es va elegir l’hereu i la pubilla

Hereu:  EDUARD BARTRINA (20 anys)

Pubilla: CRISTINA GARCIA (20 anys)

Hi ha hagut molta participació a tots els actes (ens hi varen acompanyar : Orquestra DI-VERSIONES, Disco –Mòbil La Canya , Els Rossinyolets , Fel Faixedas , Pep Puigedmomt i Orquestra Selvatana). Agraïm a tothom la seva assistència i col.laboració. La comissió